.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Onneksi tiedän mitä en halua

Olen tänään etsinyt netistä unelmakotini kuvia. Nyt olen ehkä pääsemässä jäljille, sillä uskon löytäneeni muutaman aarrekarttaani sopivan kuvan tai ainakin kuvan osan. Mutta huomasin, että on helpompi aloittaa siitä mitä en halua. Olen kirjoittanut listaa siitä mitä en halua ja toista listaa siitä mitä haluan. Ehkä keskeneräisyys johtuu monissa asioissa juuri siitä, ettei ole oikeasti päättänyt mitä tahtoo.

tiistai 24. elokuuta 2010

Ymmärränkö mitä tarvitsen, tiedänkö mitä haluan?
















Aarrekarttamaailmassa, on pilvistä ja
aurinkoista vaihtelevasti.
Olen päässyt kartan teossa siihen vaiheeseen,
että saan tehdä, ihan "oikeaa "aarrekarttaa, se edistyy tuskastuttavan hitaasti.
Välillä luulen tietäväni, mikä/mitkä asiat olisivat juuri ne tärkeimmät,
joihin keskittymällä pääsisin tavoitteisiini.
Yllättävintä on ollut huomata,kuinka vaikeaa onkin listata asiat, joita todella tarvitsisi ja haluaisi.
Asioita tuli toki solkenaan paperille, mutta poimia niistä oleellinen.
Ajatus, se mitä tahdon sen saan,
on riemastuttavaa, mutta sitten..

Kartan tekeminen on ollut tähän asti erittäin antoisaa.
Olen useaan otteeseen yllättänyt itseni, löytänyt ihan uutta itsestäni.
Yksistään kartan tekovaihe on jo sysännyt uusia, hyviä hyödyllisiä asioita liikkeelle.
Ehkä ei tarvitsekkaan, tehdä tätä nopeasti, vaan pohtien ja sulatellen asioita.
Lopuksi kaikki loksahtaa paikoilleen vaivatta, 
joten nautin nyt tästä,
matkasta aarrekarttamaailman poluilla,
ihmettelen ja tutkiskelen.
-Valokki-


Tiedänkö mitä haluan - oikeasti?

Aarrekarttani valmistumisessa tuli seinä vastaan. Juuri näin se menee: kun voisin saada mitä tahansa niin en löydä mitään mitä todella tahtoisin. Olen selaillut lehtiä enkä löydä kuvaa unelmakodistani. Voisinko löytää edes pieniä osia siitä? Ehkä netistä? Jatkan vielä etsintää sinnikkäästi tai oikeastaan minun on keksittävä mitä oikeasti haluan.

Päätin tehdä useamman täsmäkartan. Ehkä voisin tehdä oman hyvinvointikarttani ensin. Se ainakin tuntuu ajankohtaiselta, kun on flunssassa ja selkävaivoja. Päätän nyt ryhdistäytyä, joten eiköhän tänne kohta löydy kuvia uutukaisesta aarrekartastani.

torstai 12. elokuuta 2010

Marikan 4 muutoksen avainta sujuvaan syksyyn

Minulle saapui Marikan ystävän posti. Muutama vuosi sitten kävin hänen aarrekarttaohjaajan kurssinsa. Tästä pääset Marika Borgin sivuille tutustumaan muutoksen avaimiin. Nämä ovat sellaisia ajatuksia, jotka minäkin koen itselleni hyödyllisiksi. Marikan ohjeet hipovat myös hyvin läheltä aarrekarttamaailman ajattelutapaa.

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Unelmakodin kuvien etsintää

Viikot sujahtavat ohi nopeasti ja aarrekarttani ei edisty. Nyt kaivoin esiin pinon lehtiä, joista saattaisi löytyä kuvia, jotka sopivat minun unelmakotini tyyliin. Pidän talosta, joka on kotini, mutta haluaisin remontin olevan valmis. Lisäksi haluaisin sisustaa kauniin ja persoonallisen kodin, jossa kaikella on paikkansa. Valloitan sohvan ja nautin unelmoinnin hetkistä.

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Miten siinä näin kävi?


Aarrekarttailussa voi tulla vastaan yllätyksiä omasta itsestä. Nyt minulle kävi niin. Olen pitkään ajatellut, että ykköstavoitteeni on Runotalo eli talon laittaminen ja yritystoiminnan vauhtiin saaminen, mutta tilanne onkin muuttunut. Tässä olen hyvänä esimerkkinä siitä, miten ihminen sokeutuu omalle arjelleen ja tekee asioita rutiininomaisesti. Nyt kun olen tehnyt aarrekarttakurssin tehtäviä niin huomaan, että nykyhetkessä minulle on tärkeintä saada oma koti kuntoon (remontti on edelleen kesken) ja oma hyvinvointi on vahvana kakkosena. Unelmani runotalosta on edelleen olemassa, mutta se ei ole tärkeysjärjestyksessä enää ykkösenä. Olen yllättänyt itseni.

Uskon, että unelmamme ja tavoitteemme voivat vaihtua. Siksi on hyvä välillä pysähtyä ja miettiä mihin on menossa ja miksi. Täytyy keskittää voimansa ja energiansa itselle tärkeimpiin asioihin. Hyvä on myös muistaa, että kaikkea ei voi tehdä kerralla.

Tavoitteistaan voi tehdä yhden kartan tai sitten voi tehdä useita pienempiä karttoja, jotka keskittyvät eri asioihin. Koti on minulle nyt tärkein, joten teen ensimmäiseksi siitä ihan oman karttansa. Onpa ihana tunne - annan itselleni luvan keskittyä kotiini ja käyttää aikaani siihen. Tuntuu hyvältä.